برنج مناسب برای رستوران | بهترین برنج برای رستوران ها کدام است؟

بازدید: 819 بازدید
برنج مناسب برای رستوران

یکی از مواردی که برای صاحبان رستوران و تالارها دارای اهمیت است،انتخاب برنج مناسب برای رستوران است. از مزایای برنج ایرانی برای رستوران می‌توان به عطر دل‌نشین، طعم لذیذ و پخت عالی آن اشاره کرد. بهترین برنج برای رستوران‌ ها شامل برنج هاشمی، طارم، دم‌سیاه، علی کاظمی، فجر، شیرودی و… است که باکیفیت و عطروطعم بی‌نظیری که دارند، موجب رونق رستوران و جذب بیشتر مشتری خواهند شد. در ادامه این مطلب از وب‌سایت مشهدبرنج با ما همراه باشید تا مزایای برنج ایرانی برای رستوران را برشماریم و به معرفی بهترین برنج برای رستوران‌ها بپردازیم.

انواع برنج مناسب برای رستوران

یکی از مهم‌ترین انتظاراتی که هر فرد هنگام انتخاب یک رستوران برای خوردن یک غذای لذیذ و دل‌چسب دارد، استفاده از برنج عنبربو خوش عطروطعم، لذیذ و خوش‌پخت است. در ادامه انواعی از برنج مناسب برای رستوران را برای شما عزیزان ذکر کرده و خصوصیات ویژه هر یک را بیان خواهیم کرد.

 1. برنج طارم؛ برنج مناسب برای رستوران

وقتی صحبت از برنج مناسب برای رستوران به میان می‌آید، برنج طارم اولین گزینه‌ای است که به ذهن می‌رسد. برنج طارم انواع مختلفی دارد که شامل برنج طارم عطری، طارم صدری، طارم سنگسری، طارم هاشمی و… است. برنج طارم در استان مازندران کشت شده و از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است. طارم عطری و طارم هاشمی از بهترین انواع برنج ایرانی هستند. بسیاری برنج طارم را بهترین و محبوب‌ترین برنج برای رستوران‌ها می‌دانند.

بیشتر بخوانید: مقایسه کالری برنج آبکش با برنج کته

2. برنج هاشمی

نوع دیگری از برنج مناسب برای رستوران، برنج هاشمی است که در استان‌های مازندران و گیلان کاشته می‌شود. عطروطعم برنج هاشمی زبانزد و مشهور است و به دلیل پخت عالی محبوب بسیاری از افراد است. برنج هاشمی تمام مزایای برنج ایرانی برای رستوران را دارا است. این برنج به‌خوبی قد می‌کشد و عطر اشتها برانگیز آن تمام فضا را پر می‌کند. برنج هاشمی مقاومت بالایی نسبت به آفات مختلف داشته و به همین دلیل کمترین میزان از سموم و آفت‌کش‌های شیمیایی در مراحل کاشت آن به کار برده می‌شود. 

3. بهترین برنج برای رستوران؛ برنج فجر

برنج فجر یکی دیگر از انواع برنج مناسب برای رستوران است که می‌توان آن را از بهترین انواع برنج طبیعت برای رستوران‌ها دانست. برنج فجر به‌خوبی قد می‌کشد و حین پخت نمی‌شکند. از مزایای برنج ایرانی برای رستوران خصوصا برنج فجر می‌توان به رنگ سفید و روشن این برنج پس از پخت اشاره کرد که بسیار مشتری‌پسند و جذاب است. این نوع برنج محصول استان مازندران است و از برنج طارم قیمت پایین‌تری دارد.

4. برنج دم‌سیاه

در انتخاب برنج مناسب برای رستوران، برنج دم‌سیاه نیز می‌تواند یکی از گزینه‌های مطلوب باشد. این نوع برنج در استان گیلان کشت می‌شود. عطروطعم دلپذیر و رنگ جذاب این برنج ظاهری مجلسی و ویژه به آن بخشیده است. این برنج نسبتا کمیاب بوده و قیمت بالاتری نسبت به سایر انواع برنج دارد.

5. برنج علی کاظمی

برنج علی کاظمی، نوعی برنج است که توسط کشاورزی به نام علی کاظمی شهرستان فومن کشف شد. این برنج نسبت به دم‌سیاه و طارم کوتاه‌تر است؛ ولی پخت خوبی دارد. این برنج قیمت مناسب‌تری نسبت به سایر انواع برنج دارد و به همین دلیل مشتریان بیشتری را به خود جذب می‌کند. برنج علی کاظمی را نیز می‌توان برنج مناسب برای رستوران ‌ها دانست.

6. برنج شیرودی

برنج شیرودی در استان‌های شمالی کشور کشت می‌شود و شباهت بسیاری به برنج هاشمی دارد. این برنج به علت عطروطعم خوب، پخت عالی و کیفیت ویژه آن برنج مناسب برای رستوران به شمار می‌آید و همواره با استقبال خوبی از طرف رستوران‌داران مواجه شده است.

مزایای برنج ایرانی برای رستوران

کیفیت برنج ایرانی یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار در انتخاب برنج مناسب برای رستوران است. از مزایای برنج ایرانی برای رستوران، دارابودن عطروطعم دلپذیر، قدکشیدن خوب، ظاهر خوب و مجلسی، پخت عالی، رنگ جذاب و… اشاره کرد. برنج ایرانی خیال سرآشپز را نسبت به کیفیت پلویی که تهیه می‌کند، آسوده کرده و بسیار مشتری‌پسند است.

طرز پخت برنج مناسب برای رستوران

برای پخت برنج مناسب برای رستوران دو روش عمده وجود دارد. در ادامه این مطلب به این دو روش به طور مختصر اشاره خواهیم کرد.

 1. روش اول

برای پخت برنج رستورانی ابتدا باید برنج را با نمک خیس کرد. مدت‌زمان لازم برای خیس‌کردن برنج تازه 3 تا 4 ساعت و برنج کهنه از شب قبل است. قبل از خیس‌کردن باید برنج را از هرگونه سنگ و ریگ یا آلودگی دیگر پاک‌کرده و دو تا سه بار بشوییم. برای پخت برنج مناسب برای رستوران باید اندازه قابلمه به‌قدری باشد که فضای کافی برای قدکشیدن برنج وجود داشته باشد. این قابلمه را تا دو سوم پر از آب کرده و روی شعله می‌گذاریم تا به جوش آید.

پس از به جوش‌آمدن آب، برنج را داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا خوب نرم شود. پس از 3 تا 4 دقیقه مقداری ماست و یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو به آب برنج اضافه کرده تا پخت بهتری داشته و سفیدتر باشد. مدت‌زمان لازم برای جوشیدن برنج‌های مختلف متفاوت و معمولا بین 5 تا 12 دقیقه است. پس از اینکه برنج کمی نرم شده، آن را آبکش کرده و کف قابلمه مقداری روغن می‌ریزیم.

برنج را داخل قابلمه ریخته و درب آن را می‌بندیم. شعله برنج در ابتدا باید زیاد باشد تا آب اضافی کف قابلمه تبخیر شده و بخار ایجاد شود. سپس شعله را کم کرده و اجازه می‌دهیم تا برنج به‌خوبی دم بکشد.

2. روش دوم

درصورتی‌که زمان کافی برای پخت برنج وجود نداشته باشد، از روش دیگری برای پخت استفاده خواهد شد. در این روش دو قابلمه آب را روی شعله قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. برنج را به یکی از قابلمه‌ها اضافه می‌کنیم تا نرم شود. سپس برنج را درون یک آبکش فلزی آبکش کرده و آبکش را روی قابلمه دیگر در حال جوش قرار می‌دهیم. درب قابلمه را بسته و اجازه می‌دهیم بخار آب موجب پخت برنج شود. پخت برنج با این روش به ده دقیقه زمان نیاز دارد. این روش یک روش کاربردی برای پخت برنج مناسب برای رستوران است و معمولا در رستوران‌ها از این روش برای پخت سریع برنج استفاده می‌شود. با انجام این روش دیگر خبری از ته‌دیگ نیست.

مزایای برنج ایرانی برای رستوران

ویژگی‌های بهترین برنج برای رستوران‌ها

انتخاب برنج مناسب برای رستوران نیاز به دقت و وسواس ویژه‌ای دارد. ویژگی های برنج خوب و باکیفیت عبارت است از:

  • خشک و بدون نم باشد.
  • قیمت مناسبی داشته باشد.
  • عطر خوبی داشته باشد.
  • حالت نیمه‌بلوری داشته باشد.
  • لمس آن حس چرب بودن به دست القا کند.
  • خوش‌پخت باشد.
  • ترک و بند نداشته باشد.
  • دانه‌های برنج یک‌دست و هم اندازه باشند.

جمع‌بندی

انتخاب برنج مناسب برای رستوران یکی از اصلی‌ترین و کلیدی‌ترین موارد برای جذب مشتری و رونق رستوران است. مزایای برنج ایرانی برای رستوران غیرقابل‌انکار و چشم‌پوشی است و انتخابی درست و منطقی خواهد بود. بهترین برنج برای رستوران ها شامل انواع برنج طارم، فجر، هاشمی، دم‌سیاه و… است. انتخاب برنج ایرانی برای رستوران عطروطعم دل‌نشینی به غذا می‌افزاید و لذت خوردن غذا را صدچندان خواهد کرد. فروشگاه اینترنتی مشهد برنج عرضه‌کننده انواع چای، برنج، حبوبات، ادویه‌جات و… به سراسر کشور است.

کیفیت و مرغوبیت محصولات این فروشگاه زبانزد است؛ به‌طوری‌که با یک‌بار خرید شیفته این محصولات خواهید شد. تمام سفارشات شما در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با رعایت موارد بهداشتی برایتان ارسال خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید.

دسته‌بندی آشنایی با انواع برنج
اشتراک گذاری
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت