دستور پخت متفاوت پلوآلبالو مجلسی با انواع برنج

مشهد برنجمشهد برنج
665 بازدید
غذا

پلوآلبالو یکی از انواع پلوها در آشپزی های اصیل ایرانی است. این غذا از معروفترین و در عین حال از خوشمزه‌ترین غذاهای مجلسی برای جشن‌ها و مراسمات مختلف است. پلوآلبالو برخلاف تصور، غذایی ساده، ولی خوش رنگ و لعاب و اشتهاآور است. اگر تصمیم به پخت آلبالوپلو کردید، فراموش نکنید قابلمه مسی این پلو را خوش‌رنگ‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند.

برنج ایرانی

انتخاب بهترین برنج‌ها برای پخت پلوآلبالو

ایرانی ها سال هاست به همه مردم دنیا اثبات کردند، در طبخ انواع پلوها بینظیر هستند. قطعاکسب این امر مهم جز با انتخاب برنج های مناسب، امکان پذیر نیست. در مقاله فوق قصد داریم دستور پخت پلوآلبالو با برنج‌های مختلف ایرانی، پاکستانی و هندی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

پخت پلوآلبالو با برنج ایرانی

برنج ایرانی از محبوب‌ترین برندهای برنج است. طبیعتا ایرانی‌ها با انتخاب این برنج نه تنها از پس پخت انواع پلوها بر می‌آیند، بلکه پلوآلبالویی خوش عطر می‌پزند. در ادامه به نحوه پخت پلوآلبالو می‌پردازیم.

مرحله‌اول: خیساندن برنج در ظرف محتوی آب و نمک. به این نکته توجه کنید، برنج ایرانی کم‌تر باید خیس بخورد. اگر به این نکته توجه نکنید ممکن است وقتی برنج را به دیگ در حال جوش اضافه کردید، سریع نرم شود. نرم شدن برنج در دیگ باعث خرابی برنج شما می‌شود.

مرحله دوم: قراردادن دیگ بر روی شعله پس از افزودن مقدار متناسب آب. بعد از اینکه دیگ به جوش آمد برنج را به آن افزوده و منتظر بمانید تا دیگ دوباره بجوشد، تا موقع تست برنج زیر زبان، به راحتی نرم شدن آن حس شود.

مرحله سوم: برنج را آب‌کشی کنید. یکی از فن های مهم در پخت برنج ایرانی، ریختن آب سرد بر روی برنج آب‌کشی شده. این کار باعث می‌شود برنج دانه بلندتر شود.

مرحله چهارم: دم کردن برنج. پس از آنکه برنج را در دیگ ریختید با افزودن آلبالو با لایه های برنج، کفگیر سوراخ‌هایی عمیق تا ته دیگ ایجاد کنید. این کار باعث می‌شود شاهد دم کشیدن بهتر غذا شوید.

برای مطالعه مقاله «پرفروش ترین برنج هندی» کلیک کنید.

پخت پلوآلبالو با برنج هندی

برنج هندی یکی از گزینه‌های مناسب برای پخت انواع پلو، مخصوصا پلوآلبالو است. ویژگی این برنج قدکشیدن و دانه بلند شدن است. این خصوصیت باعث شده اکثر آشپزان با انتخاب این برنج بهترین پلو را برای مهمان آماده کنند. مراحل پخت پلوآلبالو با برنج هندی.

مرحله اول: برای خیساندن برنج هندی اصلا خساست به خرج ندهید و تایم زیادی را برای خیساندن این برنج صرف کنید. چراکه هرچه بیش‌تر خیس بخورد، دانه های برنج کشیده‌تر می‌شود.

مرحله دوم: افزودن برنج به دیگ در حال جوش. هنگامی برنج را به دیگ اضافه کردید، به برنج زمان بدهید تا بخوبی بجوشد و قد بکشد. هرچه بیش‌تر برنج در دیگ بجوشد شاهد دادنه بلندترشدن برنج پلوآلبالو می‌شوید.

مرحله سوم: آّب‌کشی کردن برنج هندی. بعد از اینکه برنج را آب‌کشی کردید و آلبالوهارا به لایه های برنج اضافه کردید، قراردادن نان در کف دیگ علاوه بر دم کشیدن پلوآلبالویی مجلسی، ته دیگ طلایی و خوش رنگی را خواهد داشت.

پخت پلوآلبالو با برنج پاکستانی

برنج پاکستانی را به خوش‌عطر و دانه بلند بودن می‌شناسند. قطعا پخت آلبالوپلو علاوه بر فوت و فن های خاص خود، نیازمند برنجی مناسب است. در ادامه به فوت و فن های پخت آلبالوپلو با رنج پاکستانی می‌پردازیم.

مرحله اول: برای اینکه برنجی شفاف داشته باشید. ظرفی که برنج را در آن خیسانده اید، آب آن را چندبار خالی و دوباره روی برنج آب بریزید.

مرحله دوم: برنج را در دیگ در حال جوش اضافه کنید و بگذارید به خوبی بپزد. بعد از اینکه حس کردید برنج به خوبی نرم شده مقداری از برنج را در زیر دندان بگذارید. چنانچه حس کردید، برنج نر شده آن را آب کشی کنید.

مرحله سوم: دم گذاشتن پلوآلبالو. آلبالو هارا به لایه های برنج اضافه کنید و با قراردادن تکه های پلاستیک فریزری شاهد دم کشیدن سریع‌تر برنج باشید.

پلوی ایرانی

سخن آخر

مشهد برنج سال‌هاست در زمینه تولید و توزیع انواع برنج ایرانی، برنج پاکستانی و برنج هندی در حال فعالیت است. فروشگاه اینترنتی مشهدبرنج با داشتن با داشتن سابقه و وجدان کاری بالا یکی از برندهای محبوب برای ایرانیان است.

دسته بندی آشپزی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

2 پاسخ به “دستور پخت متفاوت پلوآلبالو مجلسی با انواع برنج”

  1. سلام وقت بخیر
    ببخشید از کدوم نوع برنج بهتره استفاده کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سبد خرید
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
ورود به سایت