برنج قهوهای یکی از محبوبترین انواع برنج در جهان است. طعم و عطر خاصی که در این نوع برنج وجود دارد، آن را از سایر برنجها متمایز میکند. طرز پخت برنج قهوه ای آبکش نیز یکی از روشهای پخت این نوع برنج است که در این مقاله به آن پرداخته خواهد شد. خواص برنج قهوه ای نیز بسیار زیاد است و بهعنوان یک منبع خوب سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبرهای غذایی شناخته میشود. در این مقاله، با طرز پخت برنج قهوه ای آبکش آشنا خواهید شد.
خواص برنج قهوه ای
برنج قهوهای، بهعنوان یکی از محبوبترین انواع برنج در جهان، به دلیل طعم و عطر خاص خود، در بسیاری از غذاهای مختلف به کار میرود. اما علاوه بر طعم و عطر خاص، برنج قهوهای دارای خواص بیشماری برای سلامتی بدن است.
برنج قهوهای، منبعی بسیار خوب از ویتامینهای گروه B و املاح معدنی مانند آهن، منیزیم و فسفر است. همچنین، فیبرهای غذایی بسیار زیادی در برنج قهوه ای وجود دارد که میتواند کمک کند تا گوارش شما بهتر کار کند. ازآنجاییکه برنج قهوه ای دارای مقدار کمی چربی و کلسترول است، میتواند به بهبود سلامتی قلب کمک کند.
اما برای بهترین بهرهبرداری از خواص برنج قهوه ای، بهترین روش پخت آن، طرز پخت برنج قهوه ای آبکش است. در این روش، برنج به همراه آب، درون یک قابلمه قرار میگیرد تا بهصورت کامل پخته شود. این روش پخت، باعث میشود که تمام مواد مغذی و خواص برنج قهوه ای حفظ شده و به شما کمک میکند تا بهترین بهرهبرداری را از آن داشته باشید.
علاوه بر خواص غذایی، برنج قهوهای همچنین دارای خواص پوستی نیز است. استفاده از برنج قهوهای بهعنوان یک ماسک صورت، میتواند به کاهش التهاب پوست، روشنشدن پوست و رفع لکههای پوستی کمک کند. همچنین، خواص ضدباکتریایی برنج قهوهای، میتواند به روشنشدن و پاکسازی پوست شما نیز کمک کند.
برای مطالعه مقاله «کمخرجترین خوراکهای برنجی + طرز تهیه » کلیک کنید.
طرز پخت برنج قهوه ای آبکش
طرز پخت برنج قهوه ای آبکش، روشی ساده و کمهزینه برای پخت این نوع برنج است و باعث میشود تمامی خواص و مواد مغذی برنج قهوهای حفظ شده و در غذاهایی که از آن استفاده میکنید، بهترین بهرهبرداری را داشته باشید. اگر شما هم به دنبال یک روش ساده و مؤثر برای پخت برنج قهوهای هستید، حتماً این روش را امتحان کنید و با بهرهبرداری از خواص بیشمار برنج قهوهای، از سلامتی بدنتان مراقبت کنید.
برای پخت برنج قهوهای آبکش، ابتدا برنج را در آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس میکنیم. سپس آن را در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم تا زمان آبکش کردن آن فرابرسد. بهترین زمان برای آبکش کردن برنج قهوهای زمانی است که دانههای برنج تقریباً نیمپخت شده باشد؛ یعنی اطراف دانه بهآسانی با دست له شود و وسط آن کمی سفت باشد. زمانی که برنج به این مرحله رسید آن را آبکش میکنیم. این روش باعث میشود تمامی اضافیهای برنج قهوهای که به شکل نشاسته در داخل برنج موجود است، حذف شود و مزه خاص و خوشمزه آن را بهتر از روشهای دیگر حفظ کند. بعد از آبکش کردن با برنج را با تهدیگ مناسب در قابلمه بریزید و اجازه دهید برنج شما دم بکشد.
با استفاده از طرز پخت برنج قهوه ای آبکش، میتوانید در کمترین زمان ممکن، بهترین برنج قهوهای بامزه و عطری خوب را درست کنید. این روش، بهخوبی از تمامی خواص برنج قهوه ای بهرهبرداری میکند و به شما اجازه میدهد تا بهترین طعم و مزه را در غذاهای خود تجربه کنید
نتیجهگیری
در این مقاله، به توضیح طرز پخت برنج قهوه ای آبکش پرداختیم. با استفاده از این روش پخت، برنجی با طعمی خوشایند و بویی دلنشین به دست میآید که به دلیل خواص برنج قهوه ای، برای سلامتی بسیار مفید است. این نوع برنج حاوی مقدار زیادی فیبر، مواد معدنی و ویتامین B است که به جذب مؤثر مواد مغذی کمک میکند و انرژی بدن را تأمین میکند. در نهایت، اگر به دنبال خرید برنج باکیفیت هستید، میتوانید به فروشگاه مشهد برنج مراجعه کنید. این فروشگاه باعرضه برنج ایرانی، برنج پاکستانی و برنج هندی باکیفیت و مرغوب به شما این اطمینان را میدهد که برنجی اصیل و خوشطعم خریداری کنید.