همه چیز در مورد برنج سیاه

بازدید: 1,167 بازدید
همه چیز در مورد برنج سیاه

برنج از مواد غذایی پرمصرف و مفید در بین مردم است. این ماده غذایی پرمصرف انواع مختلفی دارد که می‌توان به برنج سفید، برنج سیاه، برنج قرمز و برنج قهوه‌ای اشاره کرد. برنج سیاه از برنج‌های خاص و باکیفیت است که طرفداران ویژه خود را دارد و یکی از کامل‌ترین و مقوی‌ترین انواع برنج شناخته می‌شود. این نوع برنج از برنج‌های کمیابی است که در کشورهای محدودی قابلیت تولید دارد. این نوع برنج علاوه بر قاره آسیا در اروپا و آمریکا نیز تولید می‌شود. این برنج در بین مردم چین از برنج‌های ممنوعه بوده و تنها خانواده سلطنتی اجازه مصرف این برنج را داشته‌اند؛ زیرا خواص برنج سیاه بالا و میزان تولید آن بسیار کم بود.

برنج سیاه چیست؟

برنج سیاه که به برنج ارغوانی نیز شهرت دارد از برنج‌های منحصربه‌فردی است که در بین مردم چندان شناخته شده نیست. این برنج به دلیل پوست سبوسی سیاه‌رنگ به این نام شناخته می‌شود. طعم این برنج به برنج قهوه‌ای بسیار نزدیک است و پس از پخت به رنگ بنفش تیره در می‌آید. این نوع برنج به دلیل پوسته سبوسی که دارد مدت‌زمان پخت آن بیشتر از سایر برنج‌ها است.

ویژگی‌های برنج سیاه

  • این برنج به دلیل پوسته سبوسی که دارد مدت‌زمان پخت آن بیشتر از سایر برنج‌ها است.
  • در بین انواع مختلف برنج از قیمت بالایی برخوردار است.
  • این برنج دارای طعم عالی و دانه‌های مغزدار است.
  • این برنج نسبت به برنج سفید از آهن، فیبر و پروتئین بیشتری برخوردار دارد.
همه چیز در مورد برنج سیاه

خواص برنج سیاه

  • در بین انواع برنج، این نوع برنج بیشترین پروتئین را در خود جای‌داده است.
  • این برنج مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان دارد که به درمان اسهال می‌کند و از ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.
  • مقادیری از مواد معدنی مختلف از جمله منگنز، فسفر، سلنیوم و آهن دارد.
  • این نوع برنج برای کاهش وزن و لاغری بسیار مناسب است.
  • این برنج باعث کاهش التهاب دستگاه تنفسی شده و به درمان آسم کمک می‌کند.
  • خطر ابتلا به بیماری‌های کبدی مخصوصاً بیماری کبد چرب را کاهش می‌دهد.
  • وقتی بدن شروع به سم‌زدایی می‌کند، این برنج در ترمیم بافت‌های بدن نقش بسزایی را ایفا می‌کند.
  • مصرف این برنج به افرادی که از سندروم روده رنج می‌برند کمک زیادی می‌کند.
  • به تقویت حافظه و بهبود یادگیری کمک شایانی می‌کند.
  • این برنج به دلیل اینکه گلوتن ندارد برای افرادی که مبتلا به سلیاک هستند گزینه مناسبی است.
  • باعث جوان‌سازی پوست صورت و ازبین‌رفتن چین‌وچروک می‌شود.
  • این برنج به دلیل قند کمتری که نسبت به بقیه برنج‌ها دارد برای افراد دیابتی بسیار مناسب است.
  • به دلیل داشتن آهن فراوان، مبتلا شدن به بیماری کم‌خونی را کاهش می‌دهد. 
  • این نوع از برنج  به‌سلامت جسم و بهبود قدرت بینایی کمک زیادی می‌کند.

انواع برنج سیاه

این نوع برنج انواع مختلفی دارد که در ادامه به سه نوع رایج آن اشاره می‌کنیم:

1.برنج ژاپنیکا سیاه

این برنج مخلوطی از برنج ژاپنی دانه کوتاه سیاه و برنج قرمزدانه متوسط کالیفرنیا است که می‌توان برای پخت سالاد برنج از آن استفاده کرد.

برنج سیاه چینی

2.برنج سیاه چینی

این نوع برنج در شمال چین کشت می‌شود و اصلاً خاصیت چسبناکی ندارد و سریع‌تر از برنج قهوه‌ای پخت می‌شود.

3.مدل چسبناک

این نوع برنج از نوع برنج‌های دانه بلند است که برای تهیه دسرهای تایلندی از آن استفاده می‌شود. برای پخت در بیشتر اوقات با برنج چسبناک سفید مخلوط شده و به‌صورت بخارپز پخته می‌شود.

خرید برنج سیاه

برنج سیاه در فروشگاه‌های ایرانی کمیاب است و به همین دلیل شما می‌توانید این برنج را از فروشگاه اینترنتی مشهد برنج تهیه کنید. مشهد برنج انواع مختلف برنج از جمله برنج پاکستانی، برنج هندی و برنج ایرانی را در بالاترین کیفیت در اختیار مشتریان خود قرار می‌دهد.

دسته‌بندی آشنایی با انواع برنج
اشتراک گذاری
نوشته‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت