چای یک نوشیدنی پرطرفدار بین مردم دنیا خصوصاً ایرانیها است. کسانی که چای مینوشند معتقدند که چای آرامبخش است و با خوردن آن احساس بهتری پیدا میکنند. این نوشیدنی پرطرفدار خواص متعددی دارد. چای سیاه باید بهصورت کمرنگ، تازه، طبیعی، بدون مواد سمی و رنگهای مصنوعی افزودنی نوشیده شود که در این صورت خاصیت دارویی فراوانی داشته و برای بدن بسیار مفید است.
انواع مختلف چایهای مرغوب در وبسایت مشهدبرنج وجود دارند که شما میتوانید با مراجعه به این سایت محصول مورد نیازتان را ثبت سفارش و خریداری کنید. در این مقاله سعی بر آن شده است که درمورد مزایای مصرف چای کم رنگ، خاصیت چای کم رنگ و بهترین زمان نوشیدن چای کم رنگ اطلاعات مفید و جامع در اختیار شما قرار دهیم.
مصرف چای کم رنگ
برای حفظ سلامت بدن، هیچ راهکاری بهتر از هیدراته نگهداشتن بدن و تأمین مایعات موردنیاز آن نیست. بدن انسان از حدود 70 درصد آب تشکیل شده و به همین دلیل به آب وابسته است. آب برای حفظ سلامت پوست، مو، ناخنها و همچنین کنترل دمای بدن، ضربان قلب و فشارخون مهم است. کمآبی بدن عملکرد ورزشی را کاهش میدهد و باعث بروز خستگی و سردرد میشود. نوشیدن چای کم رنگ در روز باعث هیدراته نگهداشتن بدن میشود و علاوهبرآن مزایای دیگری هم دارد.
طبق تحقیقات انجام شده، مصرف منظم چای کمرنگ برای سلامتی مفید است و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت را کاهش میدهد. توصیه میشود از نوشیدن چای پررنگ صرفنظر کنید و سعی کنید همیشه مصرف چای کم رنگ را جایگزین چای پررنگ کنید. نوشیدن چای کم رنگ و پررنگ، به لحاظ مزایا و معایب نقطه مقابل همدیگر محسوب میشوند. هرچند که علاقهمندان چای پررنگ بیشتر است؛ اما متأسفانه مضرات چای پررنگ بسیار زیاد است. از مهمترین مزایای مصرف چای کم رنگ برای سلامتی، میتوان به ارزش غذایی، فواید ضدسرطانی، هضم گوارشی، اثرات مفید بر سلامت پوست، مو و… اشاره کرد.
-
برنج پاکستانی دانه بلند غزال کیسه ده کیلویی915,000 تومان
-
محصول تخفیف خوردهچای معطر احمد – 500 گرمقیمت اصلی 319,900 تومان بود.303,000 تومانقیمت فعلی 303,000 تومان است.
-
برنج پاکستانی دانه بلند کیهان کیسه ده کیلوگرمی915,000 تومان
خاصیت چای کم رنگ
مصرف چای کم رنگ بر خلاف چای پررنگ، مزایای زیادی دارد. یکی از دلایلی که پیشنهاد نمیشود از چای پر رنگ استفاده کنید این است که نوشیدن چای پررنگ خصوصاً بعد از غذا باعث عدم جذب آهن موجود در مواد غذایی میشود. فقر آهن در بدن یکی از دلایل اصلی کمخونی است. کمخونی نشانهها و عوارض زیادی دارد که ممکن است سلامتی و زیبایی شما را تهدید کند. سعی کنید بلافاصله بعد از غذا، چای میل نکنید و اگر عادت دارید که حتماً بعد از غذا چای بنوشید، حتماً از چای کمرنگ استفاده کنید. خاصیت چای کم رنگ به شرح زیر است:
1. رفع سردردهای ناشی از کمبود کافئین با چای کم رنگ
اکثر افراد هنگامی که سردرد میگیرند، سراغ نوشیدن یک فنجان چای میروند. کمبود کافئین ممکن است باعث بروز سردرد در انسان شود؛ اما جالب است بدانید که مصرف چای کم رنگ باعث بهبود سردردهای ناشی از کمبود کافئین و تأمین انرژی بدن میشود. بر خلاف آن نوشیدن چای پررنگ و غلیظ، باعث تشدید سردرد میشود.
2. خاصیت چای کم رنگ؛ سرشار از آنتیاکسیدان
بهطورکلی مصرف چای کم رنگ به دلیل داشتن انواع پلیفنولها، غیر از آنکه نوشیدنی مناسب برای تأمین آب بدن است، یک آنتیاکسیدان خوب برای پیشگیری از انواع بیماریهای قلبی، عروقی و سرطان بهحساب میآید. به توصیه متخصصان تغذیه سعی کنید روزانه شیره انگور، خرما، توت خشک یا انجیر همراه چای در طی روز مصرف کنید. تمام این مواد غذایی حاوی آنتیاکسیدان است و در پیشگیری از سرطانها و بیماریهای مختلف مؤثرند.
3. مراقبت از قلب و جلوگیری از فشارخون با مصرف چای کم رنگ
نوشیدن روزانه سه فنجان چای سیاه کمرنگ، باعث کاهش فشارخون، تنظیم و کنترل آن میشود. کنترل فشارخون در بدن از اهمیت بالایی برخوردار است. با کنترلکردن فشارخون میتوان از بسیاری از مشکلاتی که ممکن است فشارخون را بالا ببرد جلوگیری کرد. البته دقت کنید مصرف چای کم رنگ این مزیت را به همراه دارد؛ بنابراین اگر چای پررنگ بخورید نتیجه آن برعکس خواهد بود.
4. چای کم رنگ بهعنوان یک دهان شوی طبیعی
یکی دیگر از خواص مصرف چای کم رنگ، خاصیت ضدباکتری بودن آن است. تحقیقات نشان میدهند که از چای کمرنگ ولرم میتوان بهعنوان یک دهانشوی طبیعی استفاده کرد. بعد از خوردن غذا و شیرینی میتوانید چای کمرنگ را با دمای پایین به مدت 30 ثانیه در دهان بچرخانید تا از خواص ضدباکتریایی این دهانشوی طبیعی استفاده کنید. نوشیدن چای کم رنگ بهخاطر خاصیت ضدباکتریایی آن موجب کاهش بوی بددهان میشود. ناگفته نماند که سفتشدن لثه، دیگر خاصیت چای کم رنگ محسوب میشود.
5. تراکم استخوان با مصرف چای کم رنگ
طبق تحقیقات انجام شده افرادی که مصرف بیشتری از چای کمرنگ داشتهاند، تراکم استخوان آنها خصوصاً در قسمت لگن بیشتر بوده. توجه داشته باشید که چای را حتماً بهصورت کمرنگ میل کنید. اگر چای پررنگ مصرف کنید بهمرور به پوکیاستخوان مبتلا میشوید.
مزایای نوشیدن چای کم رنگ چیست؟
نوشیدن و مصرف چای کم رنگ مزایایی دارد که عبارتاند از:
- نوشیدن چای کم رنگ باعث عملکرد بهتر کلیه و مجاری ادراری میشود. این دقیقاً برخلاف چای پررنگ است که بهخاطر وجود اگزالات زیاد موجود در آن ممکن است باعث بروز سنگ کلیه شود.
- چای کم رنگ نمیتواند جای آب را بگیرد؛ ولی مایعات موردنیاز بدن را تا حدودی تأمین میکند.
- چای بهعنوان یک آسپرین در بدن عمل میکند، باعث رقیقتر شدن خون در نتیجه جلوگیری از لختهشدن خون، بروز سکته قبلی و مغزی میشود.
- بهعنوان یک نوشیدنی گرم، دیگر خاصیت چای کمرنگ کمک به رفع علائم سرماخوردگی و آنفولانزا است.
- کاهش وزن تدریجی میتواند یکی دیگر از مزایای نوشیدن چای کم رنگ در طول روز باشد.
بهترین زمان مصرف چای کم رنگ
بهطورکلی باید گفت زمان مصرف چای برای هرکس متفاوت است. از آنجایی که چای حاوی مقادیری از کافئین است بهتر است در ساعات پایانی شب مصرف نشود. بهترین زمان مصرف چای دو الی سه ساعت بعد از صرف غذا است. اگر بعد از غذا و با معده پر چای بنوشید، نه به مشکلات گوارشی دچار میشوید و نه آهن غذای مصرفیتان را از بین میبرید. فراموش نکنید که نباید چای را با معده خالی بنوشید؛ زیرا موجب عوارض گوارشی از جمله خونریزی معده میشود.
جمعبندی
همانطور که گفته شد، مصرف چای کم رنگ بهصورت روزانه در بهترین زمان، مزایای زیادی برای بدن دارد. خاصیت چای کم رنگ بهخاطر وجود املاح و مواد معدنی موجود در آن بسیار زیاد است. برای تهیه یک چای مرغوب، نکات مهم خرید چای ایرانی را فراموش نکنید. برای تشخیص چای مرغوب و باکیفیت، تجربه طعم خالص چای خوب و داشتن یک خرید مطمئن، باید به شکل ظاهری آن، نحوه دمکردن و دیگر نکات مهم آن چای دقت شود؛ بنابراین نوشیدن چای کم رنگ ساعاتی بعد از صرف غذا به شما توصیه میشود. میتوانید انواع چای مرغوب ایرانی را از فروشگاه اینترنتی مشهدبرنج ارائهدهنده انواع چای ایرانی باکیفیت و قیمت مناسب خریداری کنید.