تفاوت چای ایرانی و خارجی در عدم استفاده از مواد افزودنی شیمیایی برای ایجاد عطروطعم و رنگ بهتر است. اگرچه در تمام چایهای خارجی مواد افزودنی اضافه نمیشود؛ اما بهطورکلی عطر چای ایرانی و خارجی با یکدیگر قابلمقایسه نیست. علاوه بر این خاصیت چای ایرانی آن را به یک نوشیدنی مفید و البته دلپذیر برای همگان تبدیل کرده است. چای خوشعطر و طعم ایرانی در سراسر جهان زبانزد و معروف است. در ادامه مطلب از مشهد برنج ویژگیها و تفاوت چای ایرانی و خارجی را بررسی میکنیم.
تفاوت چای ایرانی و خارجی؛ عطر چای ایرانی و خارجی
چای دومین نوشیدنی محبوب پس از آب محسوب میشود. چای ایرانی به علت طبیعی بودن عطروطعم ضعیفتری نسبت به چای خارجی دارد. علت عطروطعم قویتر چای خارجی وجود مقادیر زیادی رنگ و اسانس در آن است که هم ماهیتی غیرطبیعی به آن میبخشد و هم برای سلامتی زیانآور است. همچنین چای ایرانی نیاز به زمان بیشتری برای دمکشیدن و رسیدن به عطروطعم مطلوب دارد؛ اما اثرات زیانبار آن برای سلامتی نیز بسیار کمتر است.
تفاوت چای ایرانی و خارجی
یکی از تفاوتهای مهم چای ایرانی و خارجی عدم استفاده از سموم شیمیایی برای مقابله با آفات در فرایند تولید چای در ایران است؛ اما در کشورهایی نظیر سریلانکا، هند و کنیا بهوفور از این سموم استفاده میشود. علاوه بر این چای ایرانی رنگ طبیعی دارد که از رنگدانههای برگ گیاه چای حاصل میشود؛ اما چای خارجی حاوی رنگ مصنوعی است و راحتتر رنگ پس میدهد.
چای ایرانی به دلیل طبیعی بودن، تنوع عطروطعم کمتری دارد؛ اما چای خارجی به دلیل داشتن اسانسهای مختلف عطروطعم متنوعی دارد. در واقع طعم چای دارای اسانس بسیار قوی است. نکته دیگر در مورد چای ایرانی مناسببودن قیمت نسبت به مشابه خارجی آن است. تفاوت چای ایرانی و خارجی در این مورد نیز حائز اهمیت است.
زمان مناسب برای دمکشیدن چای ایرانی به دلیل طبیعی بودن بیشتر از چای خارجی است و حداقل 20 دقیقه زمان لازم دارد. چای طبیعی رنگ شفافی دارد؛ اما چای حاوی اسانس رنگ کدری دارد و با گذشت زمان نیز کدرتر میشود. بهعلاوه برای داشتن یک چای خوشرنگ ایرانی مقدار بیشتری برگ چای خشک نیاز است؛ اما مقدار کم برگ چای خارجی میتواند بهسرعت به آب جوش رنگ پس بدهد.
عوارض وجود رنگ مصنوعی و اسانس در چای
یک تفاوت چای ایرانی و خارجی اضافهشدن رنگ و اسانس به چای خارجی برای بهبود رنگ و طعم است. وجود رنگ و اسانس در چای میتواند منجر به ایجاد مشکلات گوارشی، مشکلات لثه و دندان، سردرد، ناراحتی و سوزش معده شود. با اینکه در حین فراوری چای، مقداری از مواد آفتکش موجود در چای از بین میرود؛ اما همچنان مقداری از آن باقی میماند که برای سلامتی زیانبار است. همچنین وجود اسانس و رنگ در چای میتواند منجر به سرگیجه، اختلال حافظه، یبوست و اختلالات خواب شود.
خاصیت چای ایرانی
علاوه بر آنچه درباره تفاوت چای ایرانی و خارجی ذکر شد، چای ایرانی به علت طبیعی بودن خواص ویژهای دارد که در زیر به برخی از آنها اشاره شده است.
- ضدسرطان
- کاهش احتمال ابتلا به پارکینسون
- کاهش ریسک ابتلا به دیابت
- کاهش خطر سکته مغزی
- کمک به رفع گرفتگی عروق و کاهش احتمال بروز سکتهی قلبی
- کمک به بهبود سلامت روده
- کاهش احتمال ابتلا به آلزایمر
- کاهش سطح کلسترول خون
- ضد میکروب بودن
- کاهش خطر ابتلا به سنگ کلیه
- افزایش تراکم استخوان
- ایجاد درخشندگی و تقویت مو
- کمک به کاهش وزن
- آرامبخش و کاهندهی استرس
- کمک به حفظ سلامت و شادابی پوست
علاوه بر موارد فوق، چای یکی از منابع مهم آنتیاکسیدان محسوب میشود که با ازبینبردن رادیکالهای آزاد، احتمال ابتلا به انواع سرطان را کاهش میدهد. فلوراید موجود در چای نیز باعث حفظ سلامت و درخشندگی دندانها میشود.
-
محصول تخفیف خوردهبرنج پاکستانی سوپرباسماتی طبیعت کیسه ده کیلوگرم630,000 تومان
-
محصول تخفیف خوردهبرنج پاکستانی دانه بلند غزال کیسه ده کیلویی695,000 تومان
-
محصول تخفیف خوردهچای معطر احمد – 500 گرمقیمت اصلی 319,900 تومان بود.303,000 تومانقیمت فعلی 303,000 تومان است.
آزمون آب سرد برای تشخیص چای مرغوب
برای تشخیص تفاوت چای ایرانی و خارجی میتوان از آزمون آب سرد استفاده کرد. در این روش مقداری از برگ خشک چای را در آب سرد میریزند، درصورتیکه بهسرعت در آب، رنگ پس بدهد، حاوی رنگ مصنوعی است؛ اما اگر آب سرد تغییر رنگ نداد، نشاندهنده خالص بودن آن است و رنگ مصنوعی به آن افزوده نشده است. رنگ چای طبیعی آلبالویی روشن متمایل به زرد و قهوهای است. نوشیدن یک فنجان چای کمرنگ میتواند دلپذیرترین طعم و عطر چای را به شما هدیه کند.
تفاوت انواع چای ایرانی
چای بسته به منطقه آبوهوایی که گیاه چای در آن کاشته میشود، انواع مختلفی دارد. از جمله انواع مختلف چای میتوان به چای بهاره، تابستانه و پاییزه اشاره کرد. چای بهاره از نظر عطروطعم از دیگر انواع چای بهتر و خوشعطرتر است و کیفیت بالاتری دارد. از نظر شکل برگ، چای هم انواع مختلفی مثل چای سرگل، قلم، شکسته، کله مورچهای و ممتاز وجود دارد که چای سرگل بهترین نوع آن است.
طعمدهندههای چای ایرانی
یک تفاوت چای ایرانی و خارجی در طعم آن است. چای ایرانی با داشتن عطروطعم طبیعی برتری ویژهای نسبت به چای خارجی دارد. با دمکردن هل، دارچین، گل سرخ یا محمدی همراه با چای میتوان عطروطعم تازهای به آن افزود. همچنین افزودن زنجبیل، پوست لیموی خشک، بهارنارنج و ریحان به چای نیز میتواند عطروطعم متفاوتی را در چای ایجاد کند.
با افزودن موادی نظیر آنچه گفته شد، میتوان تفاوت عطر چای ایرانی و خارجی را به بهترین نحو ممکن و بدون استفاده از مواد شیمیایی مضر جبران کرد. تفاوت چای ایرانی و خارجی در عطروطعم غیرطبیعی چای خارجی است که گاه عطر، زیبایی و جذابیت بصری ویژهای را به آن میدهد و میتواند فریبنده باشد.
مزایای خرید چای ایرانی
با خرید چای ایرانی از کشاورزان زحمتکش کشورمان، میتوانیم ضمن حمایت از تولید ملی به بهبود وضعیت اقتصادی این قشر پرتلاش کمک کنیم. چای باکیفیت ایرانی که با همت و تلاش کشاورزان ایرانی تولید و تهیه میشود، کاملا طبیعی و ارگانیک بوده و کمترین آسیب را به بدن شما خواهد رساند. همچنین به علت داشتن خواص زیاد برای بدن کمک شایانی به حفظ سلامتی بدن و درمان برخی بیماریها میکند.
جمعبندی
یکی از دلایل جذب مشتریان به چای ایرانی، تفاوت چای ایرانی و خارجی در بسیاری جهات است که خاص و متفاوتبودن آن را اثبات میکند. با مقایسه عطر چای ایرانی و خارجی درمییابیم که عطروطعم بهتر چای خارجی به علت وجود رنگ و اسانس در آن است و ماهیتی طبیعی ندارد. خاصیت چای ایرانی در بهبود عملکرد روده و دستگاه گوارش، ضدسرطان بودن و… منجر به جذب روزافزون مشتریان به این نوشیدنی محبوب شده است.
فروشگاه اینترنتی مشهد برنج عرضهکننده انواع چای به تمام نقاط کشور است. با مشهد برنج بهترینها را انتخاب و در سریعترین زمان ممکن لذت نوشیدن آن را تجربه کنید.