.jpg - پلوی هندی

پلوی هندی

مشهد برنجمشهد برنج
1,157 بازدید
پلوی هندی

برنج یکی از مواد غذایی و  غلاتی است که در کشور ما و در سفره‌های ایرانیان اصلی‌ترین غذای سفره به حساب می‌آید. علاوه بر کشور ما، جزو غلات پرطرفدار در دیگر کشورها نیز است؛ از جمله کشور هند. وقتی اسم غذاهای هندی به گوش می‌رسد تندی و پرادویه بودن آن‌ها زبان زد و معروف‌ترین چیزی است که به یادمان می‌آید. در ادامه می‌خواهیم شما را با طرز پخت پلوی هندی با مرغ آشنا کنیم و آموزش کامل آن را با شما به اشتراک بگذاریم.

20 - پلوی هندی

مواد لازم پلو هندی با مرغ

برنج دانه بلند: یک پیمانه

سینه مرغ: سه عدد

ماست: نصف فنجان

آب مرغ: دو پیمانه

مغز بادام زمینی: یک پیمانه

سیر: دو حبه له شده

پیاز: یک عدد متوسط خلالی خرد شده

پاپریکا: یک قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

برگ بو: یک عدد

نعناع خشک شده یا تازه: چهار قاشق غذاخوری

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

ادویه کاری: یک قاشق چای خوری

تخم گشنیز: یک قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری

فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل چیلی سبز: یک عدد کباب شده

پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق چای خوری

پودر میخک: یک چهارم قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک چهارم قاشق غذاخوری

دستور پخت پلوی هندی با مرغ

مرحله اول

برنج را در ظرفی ریخته و بشویید. سپس تا روی دانه‌های برنج آب بریزید تا خیس بخورد.

مرحله دوم

ظرفتان را روی شعله بگذارید و پیاز خرد شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و زمان دهید تا سرخ شوند؛ اما حواستان باشد که سیر زود می‌سوزد!

برای مطالعه مقاله «آشنایی با برنج هومالی gtc» کلیک کنید.

مرحله سوم

مرغ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید.

مرحله چهارم

پیاز و سیر سرخ شده را کنار بگذارید و روغن زیتون بریزید و نعناع‌ها را کمی تفت دهید. بادام زمینی را هم به نعناع اضافه کنید و تفت دهید. سپس تمام ادویه‌ها را به علاوه پیاز و سیر سرخ شده را اضافه کنید. مرغ‌ها را کمی بعد به مواد اضافه کنید و ماست و آب مرغ را هم بریزید و بگذارید مرغ کمی پخته شود.

مرحله پنجم

در یک قابلمه نچسب (تفلون یا نسوز) برنج را بریزید و سس مرغ را هم روی آن بریزید و اجازه دهید برنج در سس مرغ جوش بخورد تا نرم شود. اگر آب برنج خشک شد و هنوز برنج شما نرم نشده بود مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید برنجتان نرم شود. بعد هم در قابلمه را با یک دمی بپوشانید و روی حرارت کم بگذارید تا برنج دم بکشد. حدودا یک ساعت طول میکشد تا پلوی هندی با مرغ شما آماده شود.

51 - پلوی هندی

سخن آخر

پلوی هندی با مرغ مانند تمام غذاهای دیگر بستگی به سلیقه شما دارد که باب میل و ذائقه شما باشد یا به ذائقه شما خوش نیاید. ولی تمامی غذاها برای اینکه خوش طعم و لعاب شوند در مرحله اول باید مواد غذایی خوبی داشته باشند. به خصوص برنج آن که اصلی ترین جزو این غذا است. برای تهیه بهترین و مرغوب‌ترین برنج‌ ایرانی، برنج پاکستانی و برنج هندی می‌توانید به سایت مشهد برنج سر بزنید و با اطمینان از کیفیت محصولات، خرید کنید.

دسته بندی آشپزی
اشتراک گذاری

نوشته های مرتبط

2 پاسخ به “پلوی هندی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

سبد خرید
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
ورود به سایت